Megan Mei ’13 Toegekend NSF Graduate Research Fellowship


Megan K. May, een senior biologie gestudeerd aan DePauw University, is bekroond met een National Science Foundation (NSF) Graduate Research Fellowship.

De oudste afgestudeerde beurs in zijn soort, het programma herkent en ondersteunt uitstaande afgestudeerde studenten in NSF-ondersteunde wetenschap, technologie, techniek en wiskunde disciplines die zich bezighouden met onderzoek gebaseerde master-en doctoraal diploma van een geaccrediteerde Verenigde Staten instellingen. Fellows profiteren van een driejarige jaarlijkse toelage van $ 30.000, samen met een $ 12.000 kosten van schooltoelage voor les-en collegegeld, kansen voor internationaal onderzoek en professionele ontwikkeling, en de vrijheid om hun eigen onderzoek uit te voeren op elk geaccrediteerde Amerikaanse instelling van academisch onderwijs kiezen ze .

Meer dan 13.000 aanvragen voor de 2013 wedstrijd om NSF ingediend; 2000 award aanbiedingen werden gemaakt.

Voor een zomer onderzoeksstage, mei gewerkt aan een project te kijken naar de microbiële diversiteit van de DePauw Natuurpark vijvers. “Ik vond het werken met microben en met het mengsel van laboratorium-en veldwerk,” herinnert ze zich. Mijn DePauw onderzoekservaring heeft me geholpen om erachter te komen wat ik wil met werken in de toekomst. “Ze heeft ook stage bij Mount Desert Island Biological Laboratory in Salisbury Cove, Maine, en bracht een semester in Ecuador, waar ze bezig met een onafhankelijke studie project op ecologische sanitatie problemen. Ze heeft ook geholpen aan een onderzoeksproject aan de Universiteit van Tennessee.

Megan mei is een rector Scholar en Science Research Fellow en wordt minoring in het Spaans en sociologie. Een profiel van de senior is beschikbaar door hier te klikken.

Verleden NSF Fellows zijn talloze Nobelprijswinnaars, de Amerikaanse minister van Energie Steven Chu, Google oprichter Sergey Brin, en Freakonomics co-auteur en 2009 Ubben Docent Steven Levitt.