Boerenmarkt seizoen start in Oost Atlanta Patch


Klaar om je zaterdag / zondag ochtend of donderdagavond oppakken van heerlijke, lokaal geteelde, heldere, kleurrijke vruchten en groenten te besteden? Hoe zit het unieke aanbod zoals jalapeno jam? Of misschien zelfs grote handgemaakte ambachten?

Dit zijn alle items die gevonden kunnen worden op een lokale boeren markt, en de boerenmarkt seizoen start dit weekend in Oost-Atlanta Patch.

De East Lake Farmers Market opent voor het seizoen op zaterdag 13 april met zijn vierde jaarlijkse Collard Green Cook-Off. Drie prijzen zullen worden uitgereikt: de amateur-prijs is $ 100 en een certificaat van eer, de Professional Prize bestaat uit een plaquette plus belangrijke opscheppen en een kans om een ​​fantastische organisatie te helpen, en de People’s Choice Award winnaar zal een aangepaste trofee!

Er is nog tijd om deelneming aan de cook-off. Vul het aanmeldingsformulier op de website van ELF. Inschrijfgeld is $ 25 en minstens 10 kilo gekookte boerenkool. Alle opbrengst komt ten Gezonde Wave Georgië.

De markt zal beschikken over een verscheidenheid van boeren en ambachtslieden, en begint zijn seizoen 2013 met een nieuwe markt manager, Corrine Coe.

Coe was Market Manager voor de Crescent City Farmers Market in New Orleans, werkte als opvoeder voor Rogue Valley Farm to School in Ashland, Oregon, en onlangs bracht twee jaar in Port-au-Prince, Haïti, werkzaam op het gebied van de Ecologische Sanitatie als directeur van Communicatie en Administratie voor Duurzame Organische Integrated Livelihoods (SOIL).

De ELF Market opent zaterdag van 9 tot 1 pm bij de hoek van Second Avenue en Hosea L. Williams Drive. Collard groene proeverij begint om 10:30

De ELF markt is niet de enige ramping back-up in Oost Atlanta Patch.

De East Atlanta Village Farmers Market is kick-off van zijn seizoen 2013 donderdag 18 april om 04:00 op 561 Flat Shoals Ave. De markt zal elke donderdag wordt geopend 4-8 uur op die locatie door middel van 12 december

Bovendien, het Grant Park Farmers Market opent zondag 21 april en zal door middel van 15 december lopen. De markt is open elke zondag 9:30-01:30 op de hoek van Cherokee Avenue en Milledge Avenue.

Na de markt opent op zondag, zal een potluck fundraiser gehouden worden 2-5 uur op 622 Grant Street.

De fundraiser bestaat uit live muziek, lekkere drankjes, spelletjes, en nog veel meer. Vaatjes bier door Dakota Blue.

Aanwezigen wordt gevraagd om een ​​gerecht te delen brengen en serveren ware. Stelde donaties voor gezinnen is $ 20.